Kennissessie Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Op 25 april vond de kennissessie over Wkb (Wet kwaliteitsborging voor het bouwen) plaats.
Dit keer online, om deelname nóg laagdrempeliger en makkelijker te maken.

Met veel enthousiasme en kennis van zaken begeleidde Jaap Kolk, programmamanager DigiCampus GWW, de deelnemers door het onderwerp. Dit aan de hand van zoveel mogelijk praktijkvoorbeelden en cases.
Alewin van Duin van Gemeente Rotterdam was de gastspreker van deze middag.

Deelnemers vanuit zowel de marktpartijen als gemeenten bespraken eerst met elkaar wat zij verstaan onder kwaliteit.

Aangezien niet iedereen volledig bekend is met de nieuwe wet leggen Jaap en Alewin uit wat de wet inhoudt en wordt er besproken wat een bouwwerk is aan de hand van een aantal voorbeelden (riolering, kademuur en een klein gemaa is wel een bouwwerk, maar een

Tevens wordt de relatie gelegd met de GWW-sector en bespreekt men met elkaar wat de Wkb precies inhoudt voor de sector en specifiek voor de deelnemers. En ook hoe digitalisering hierbij kan helpen!

De volgende kennissessie gaan we nog inplannen. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het ons weten via info@digicampusgww.nl. Heb je de kennissessie over de Wet kwaliteitsborging gemist en wil je meer weten over wat dit voor jou betekent? Laat ook dat ons weten via info@digicampusgww.nl

Doe alvast de DigiCheck Wegwijzer en ga aan de slag met jouw ambities op het gebied van digitalisering: Aanmelden (digicampusgww.nl)

Full name
Job title, Company name