Een uitgebreide kennisbank met betrekking tot digitalisering in de GWW-sector. De kennisbank bevat best-practices, case studies, tools en technieken voor de toepassing van digitale technologieën.

Onze kennisbank is samengesteld door experts uit het werkveld en biedt een schat aan informatie over bijvoorbeeld BIM, drones, 3D-modellering en meer. Door toegang te krijgen tot onze kennisbank kunt u uw kennis vergroten en up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen in de branche.

Blog

Digitale experts

Deze digitale professionals spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van de GWW-sector. Door middel van innovatieve digitale oplossingen kunnen zij helpen bij het optimaliseren van ontwerp- en bouwprocessen, het verbeteren van de kwaliteit van de constructies en infrastructuur, en het verminderen van de kosten en de tijd die nodig is voor de bouw.

Software

Seamless Agency

Waar design en technologie elkaar ontmoeten om complexe fysieke uitdagingen om te zetten in naadloze digitale gebruikerservaringen.
Software

IT's Teamwork (R)

Digitale transformatie zorgt dat organisaties relevant blijven. Solide bedrijfsprocessen en IT verbeteren de resultaten van organisaties. Je organiseert dit door toekomstgericht en nauw samen te werken met management, gebruikers, IT-functies en IT-leveranciers. We helpen je daarbij met onze partners graag met advies, interim management, projecten, training/coaching en masterclasses. Vanuit het motto "Eerst organiseren, dan automatiseren" hebben we een unieke self service tool ontwikkeld waarmee inzicht en verbinding ontstaat: de BusinessITScan®.
Consultancy

Building Changes

Building Changes bouwt aan verandering door organisaties en MKB-bedrijven in de bouw- en infrasector te ondersteunen in hun transitieprocessen. Wij bieden een ander perspectief op maatschappelijke veranderingen zodat kansen optimaal benut kunnen worden. Schakel Building Changes in en maak jouw organisatie duurzaam en je processen efficiënt en resultaatgericht!
Consultancy

Make Day | Strategen voor Morgen

Digitalisering speelt een belangrijke rol in het slimmer, nauwkeuriger en efficiënter inrichten van je organisatie. Dit kan bijdragen aan doelstellingen voor duurzaamheid, kostenefficiënter werken en het opleiden van personeel in sectoren waar dit schaars is. Wij helpen organisaties te digitaliseren door een ontwerptraject waar jouw medewerkers centraal staan. Wij onderscheiden ons door oplossingen te ontwikkelen in samenwerking met de eindgebruikers. Zo nemen we knelpunten weg en vergroten we het gebruiksgemak. Door gebruik te maken van bestaande systemen, ontwikkelen wij goedkoper, sneller en gerichter.
Acitiviteitenoverzicht
28 aug - 1 sep
Werksessie 2
30 augustus
n.t.b.

Toelichting

11 sep - 15 sep
Kennissessie 1
n.t.b.

Toelichting

25 sep - 29 sep
Werksessie 3
n.t.b.

Toelichting

9 okt - 13 okt
Werksessie 4
n.t.b.

Toelichting

16 okt - 20 okt
Kennissessie 2
n.t.b.

Toelichting

6 nov - 10 nov
Kennissessie 3
n.t.b.

Toelichting

13 nov - 17 nov
Werksessie 5
n.t.b.

Toelichting

27 nov - 1 dec
Kennissessie 4
n.t.b.

Toelichting

4 dec - 8 dec
Brede resultatensessie
n.t.b.

Toelichting

DigiCampus GWW wordt mogelijk gemaakt door:

Meer weten over digitalisering in de GWW-sector en ontdekken hoe het jouw organisatie ten goede kan komen?

We nodigen je graag uit om ons platform te verkennen, sluit je vandaag nog aan bij DigiCampus en ons netwerk van digitale professionals. Laat hier je email achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.