Lancering Digicampus

Tijdens InfraTech de vakbeurs in Ahoy Rotterdam wordt op woensdag 18 januari gevierd dat het Digicampus GWW deelakkoord is ondertekend door Karel Ossewaarde (voorzitter Stichting Rondom GWW), Ronald Zandbergen (voorzitter RegioIngenieur) en Jeffrey van Meerkerk (voorzitter Taskforce Human Capital van de Economic Board Zuid-Holland).

Digicampus GWW is een platform met de missie om iedereen in de infrasector digitaal vaardiger te maken en daarmee tegelijkertijd slimmer digitaal te laten samenwerken in projecten.

In de komende 2 jaar vindt ontwikkeling plaats van een platform dat een trainingen en tools moet bieden om de digitale vaardigheden van medewerkers in de infrasector te verbeteren en projecten efficiënter te laten verlopen. Het platform is een initiatief van Stichting Rondom GWW, RegioIngenieur en de Economic Board Zuid-Holland en wordt financieel ondersteunt door de provincie Zuid-Holland. Vanuit de Provincie Zuid-Holland is daarom gedeputeerde Willy de Zoete aanwezig bij de lancering.

Met de lancering van Digicampus wordt een belangrijke stap gezet in het versterken van de digitale vaardigheden van werknemers in de infrasector en het verbeteren van de digitale samenwerking tussen verschillende partijen. De ondertekening van het deelakkoord markeert het startpunt van een ambitieus project dat zich richt op het versterken van de digitale competitiviteit van de infrasector en het verhogen van de productiviteit in de sector.

Full name
Job title, Company name