Masterclass data gedreven werken

Op 6 juni vond de eerste Masterclass van 2024 van DigiCampus GWW plaats. Dit keer ging het over data gedreven werken!

Vragen als " Wat betekent data gedreven werken precies voor jouw dagelijkse werkzaamheden? Hoe zorg je dat er binnen jouw organisatie beter met data gewerkt wordt? En wat brengt het jou en jouw organisatie?" stonden centraal en werden beantwoord.

Sprekers van Hoogheemraadschap Delfland, Gemeente Den Haag en Provincie Noord-Holland vulden aan met mooie praktijkvoorbeelden en ervaring.

Door slimmer te werken met data kan jij meer waarde toevoegen aan objecten en krijg je meer grip op kwaliteit. Met als resultaat een betere buitenruimte voor iedereen!

We zagen de stappen die de verschillende organisaties hebben gezet en nog steeds aan het zetten zijn. Het proces van digitaliseren is nog niet af. Er is ook geen standaard recept voor. Juist door kennis te nemen en te leren van de organisaties die actief bezig zijn, konden deelnemers voor zichzelf bruikbare handvatten wat bij hen past. Rode draad in de masterclass was dat we niet alleen naar techniek keken, maar ook naar de mens en de organisatie. Alleen door te ontwikkelen op kennis, procedures en gedrag komen lerende organisaties verder.

De masterclass was geslaagd kunnen we stellen!
"Ik heb nieuwe inzichten opgedaan waar ik wat mee kan. De cases waren interessant en de masterclass was goed verzorgd. Ik kom de volgende keer weer naar de masterclass van de Digicampus. Ik zou deze masterclass aan een collega aanraden." Dit is slechts een greep uit de reacties van de deelnemers. 

De deelnemers aan de masterclass ontvangen de slides via email.

🚀 De volgende masterclass uit deze reek is op 2 juli plaats. Dan gaan we kijken naar de Project Startup (PSU) en hoe je daarin digitalisering een plek geeft.

ℹ️ Meer weten over deelname aan DigiCampus GWW? Of interesse in het materiaal van deze masterclass?
📨 Laat het ons weten via info@digicampusgww.nl

Full name
Job title, Company name