Uitnodiging Masterclass datagedreven werken 6 juni 2024

Op donderdag 6 juni organiseert DigiCampusGWW de eerste opleidingsdag van 2024. Dit keer een masterclass datagedreven werken.
We nodigen jou (en je collega’s) hiervoor graag uit!

Er wordt veel gesproken over datagedreven werken, maar wat betekent het precies voor jouw dagelijkse werkzaamheden? Hoe zorg je dat er binnen jouw organisatie beter met data gewerkt wordt? En wat brengt het jou en jouw organisatie?
Door slimmer te werken met data kan jij meer waarde toevoegen aan objecten en krijg je meer grip op kwaliteit. Met als resultaat een betere buitenruimte voor iedereen.

Tijdens deze masterclass vertellen sprekers van Hoogheemraadschap Delfland, Gemeente Den Haag en Provincie Noord-Holland hoe zij omgaan met data, wat zij er van leren en wat het voor hen betekent. Alle drie vanuit hun eigen perspectief en ervaringen. Uiteraard worden ook de gemaakte fouten gedeeld, waar jullie van kunnen leren. Er wordt niet alleen naar de technische kant en gevolgde protocollen en processen gekeken, maar ook zeker naar de organisaties: wat betekent het voor de mensen?

- Hoogheemraadschap Delfland | Robin van den Assem | Datagedreven werken
- Gemeente Den Haag | Shu-Yan Tang | Successen en tegenslagen met invoeren van werken met BIM in de GWW
- Provincie Noord-Holland | Marcel Sukel | Digitaliseringsstrategie

Deze masterclass is interessant voor zowel (eind) beslissers als medewerkers van opdrachtgevers in de GWW sector. Deelnemers gaan naar huis met een stappenplan op maat, inclusief concrete handvatten en inzicht in noodzakelijke ontwikkelstappen op organisatieniveau.

DUS...
Wil jij binnen jouw organisatie een ontwikkeling doormaken met datagedreven werken en ben jij op zoek naar tips en tricks uit de praktijk en concrete handvatten? Ben je nieuwsgierig en leergierig van aard? Meld je dan aan!

WANNEER?
Donderdag 6 juni van 09.30 tot 12.30 uur, aansluitend lunch voor geïnteresseerden.

LOCATIE
Balkonzaal Centrum Ondergronds Bouwen, Van der Burghweg 2 Delft, Gebouw 26B eerste verdieping (Bouwcampus TU Delft).


Deelname is gratis!
Ben jij er graag bij? Meld je dan aan via Masterclass datagedreven werken (typeform.com)

Full name
Job title, Company name