Een uitgebreide kennisbank met betrekking tot digitalisering in de GWW-sector. De kennisbank bevat best-practices, case studies, tools en technieken voor de toepassing van digitale technologieën.

Onze kennisbank is samengesteld door experts uit het werkveld en biedt een schat aan informatie over bijvoorbeeld BIM, drones, 3D-modellering en meer. Door toegang te krijgen tot onze kennisbank kunt u uw kennis vergroten en up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen in de branche.

Experts

Deze digitale professionals spelen een belangrijke rol in het verbeteren van de efficiëntie en effectiviteit van de GWW-sector. Door middel van innovatieve digitale oplossingen kunnen zij helpen bij het optimaliseren van ontwerp- en bouwprocessen, het verbeteren van de kwaliteit van de constructies en infrastructuur, en het verminderen van de kosten en de tijd die nodig is voor de bouw.

Consultancy
Software

Make Day | Strategen voor Morgen

Consultancy
Software

Building Changes

Consultancy
Software

IT's Teamwork (R)

Consultancy
Software

Seamless Agency

Feestelijke lancering DigiCampus GWW

18 januari 2023
InfraTech | Ahoy hal 1

15:30

Inloop van het evenement

Welkomstwoord door de organisatie

16:00

16:10

In gesprek met de ondertekenaars

Officiële ondertekening DigiCampus

16:25

16:30

Wat kan DigiCampus GWW voor jou betekenen?

Een aannemer aan het woord, voorbeelden uit de praktijk

16:45

16:55

Aflsluiting van het evenement

Netwerkborrel

17:00

“Eigenlijk wil je dat deze mensen bij jouw bedrijf in dienst zijn; ze zitten dicht op het bedrijf en de mensen, weten wat er nodig is en kunnen dat vertalen naar slimme digitale oplossingen. Voor MKB- bedrijven is het lastig zulke mensen te vinden, in dienst te nemen of op te leiden, dus is dit een ideale uitkomst.”

Sietse Hogenes

Eigenaar bij Van Dijk Maasland BV

Meer weten over digitalisering in de GWW-sector en ontdekken hoe het jouw organisatie ten goede kan komen?

We nodigen je graag uit om ons platform te verkennen, sluit je vandaag nog aan bij DigiCampus en ons netwerk van digitale professionals. Laat hier je email achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.